dinsdag 26 november 2013

nagellak primark



Laatst was ik in de Primark in Zoetermeer waar ik dit super leuke glitter lakje kocht. Dit is het enige beauty product dat ik meenam. Voorderest alleen maar kleding. Dus ik dacht dat het wel leuk was om hier iets over te schrijven. Dit is het eerst lakje dat ik van de Primark probeer en ik was er heel erg benieuwt naar. Dus zijn jullie net zo benieuwt? Lees dan snel verder.




Het merk waar ik het van kocht heet Angelica. Ze hadden hele mooie kleurtjes. Zowel glitter als gewone kleurtjes. ik koos voor een fijne roze/paars glitter lakje.


Het kwastje van de nagellak vind ik erg fijn. Het brengt makkelijk aan en de glitters komen ook redelijk regelmatig over je nagel verspreid. Ik vind het zelf mooi om 2 laagjes over een andere nagellak aan te brengen. Dan heb je precies genoeg glitters. De kleur heet asteroid.

Ik vind het echt en heel erg leuk lakje. Leuk voor de tijd van het jaar met alle glitter en glamour. Ik zal zeker even kijken bij deze lakjes als je bij de Primark ben!

6 opmerkingen:

  1. Ziet er een fijn lakje uit. Ik ben benieuwd hoe deze staat op je nagels. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk lakje! Ben ook benieuwd hoe het op de nagels staat ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi lakje! Ik ben dol op glitters. x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ziet er leuk uit, jammer dat je hem niet swathe op u nagels x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik wil hem zo graag weer dragen! alleen mijn nagels zijn echt allemaal helemaal afgebroken xD ik heb op het moment totaal geen tijd meer voor nagelverzorging en dat merk ik heel erg. ik ga binnenkort hoop ik weer beginnen met nagelverzorging en dan kan ik gewoon weer nagellak gaan dragen.

      Verwijderen