maandag 25 november 2013

masker stash



Maskertjes ik hou er van! Ik vind het super om nieuwe te proberen. Al heb ik er de laatste tijd wat minder tijd voor om ze te gebruiken het blijven een van mijn favoriete beauty verzorgingsproducten. Daarom laat ik vandaag zien welke maskertjes er op het moment nog klaar liggen om te proberen.




Als eerste de maskertjes van de action. Ik heb er best wel veel van omdat ze echt enorm goedkoop zijn en ik ze graag allemaal wou proberen. Ik vind de maskertjes erg fijn en simpel. Ze doen niet super veel voor je huid maar ze zijn wel lekker om af en toe eens te gebruiken. Ik heb nog 4 soorten.

Het peel off komkommer masker. Een peel off maskertje vind ik heel af en toe wel eens leuk maar niet te vaak. Dit is een heel erg lekker verfrissend masker.

Het dode zee modder masker ik mijn favoriet. Deze kun je voor gebruik 1 minuut in verwarmt water leggen. Dit masker doet voor mijn gevoel het meest voor mijn huid van alle action maskers.

Het exfoliërende masker met perzik stukjes en walnoot. Ik vind exfoliërende maskertjes echt heel erg fijn. En ik hou ook heel erg van perzik.

Het aromatherapie masker met jasmijn en lavendel. Dit masker is heerlijk om te gebruiken voor je gaat slapen. De geur en gewoon de sfeer van dit masker maakt je heerlijk relaxt en slaperig.


Ik hou heel erg van montagne heunesse maskertjes! Dit zijn echt een van mijn favoriete merken wat maskertjes betreft. Toen ik deze foto’s nam had ik er nog 2 nu heb ik er nog maar 1 ik heb vanmiddag de linker gebruikt. Ik vind het een heel erg fijn maskertje alleen de geur was niet heel erg lekker maar die trok al snel weg.

Het fudge sauna masker is een hot vanilla masker. Dit masker is self heating.


De dr. Van der hoog maskertjes vind ik ook erg fijn maar nogal prijzig. Ik heb er nu nog 4.

Het luxury lotus litchi masker dit masker heb ik al een keer gebruikt en vind ik echt heel erg fijn. Dit is ook weer een scrub masker.

Het refreshing raspberry masker is een masker met frambozen dit masker is diepreinigend en herstellend.

Fabulous fruit masker dit is een mix van fruit en hier ben ik echt heel erg benieuwt naar dit masker reinigt en egaliseert.

Lovely lily masker stimuleert het natuurlijke bruiningsproces. Deze bewaar ik dus nog even tot na de winter.


Ook van montagne jeunesse heb ik nog en travel pamper pack met kleine verpakkingen maskertjes daarin zitten ook nog een aantal aparte maskers.

Als eerst zitten er 2 keer een body masker in met sinaasappel. Dit de verpakking is natuurlijk niet genoeg voor heel je lichaam het is echt bedoelt voor droge plekjes.

Het intensive spa masker is een haarmasker met lime oil en citrus. Ik hou heel erg van dat soort geuren dus ik ben erg benieuwt.

De skin smoother deze kun je overal smeren op het gezicht op je lichaam waar je ook maar een zachtere huid wilt. Dit masker bevat apricot en mango.

Het passion peel off masker is een peel of masker met pomegranate en passion flower.

En als laatste de foot cooler een voet masker met blueberry en spearmint. Ik ben benieuwt hierna maar de spearmint maakt me wel een beetje bang.


Ik heb nog 2 keer een half maskertje van maskertjes die ik dus al een keer geprobeerd heb. Als eerst een dr. Van der hoog masker in bubble gum. Het is een leuk masker maar doet niet enorm veel voor de huid.

En als tweede een masker van de Kruidvat. Dit is een vocht inbrengend masker. ik vind dit masker echt heel erg fijn en lekker goedkoop.


En als aller laatste 2 tubes. Het eerste product is van formula 10.0.6. dit is een erg agressief masker maar ik vind hem erg fijn. Hij trekt snel in en werkt erg goed tegen puistjes. Je moet hem niet te vaak gebruiken maar af en toe is hij zeker fijn!

En als laatste een 4 in 1 cleansing cream. Dit is dus een cleansing cream die je ook kunt gebruiken als masker. Omdat het een klei is gebruik ik hem ook als masker omdat hij niet zo fijn uitsmeert. Dit masker hoeft maar 3 minuten in te trekken dus is erg fijn als je niet veel tijd heb.

En dat waren al mijn maskertjes. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat zijn jullie aanraders op het gebied van maskertjes?

6 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Naar dat masker van Essence ben ik erg benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn artikel! Ik heb ook al veel maskertjes van de Action geprobeerd. Ik volg je nu, volg je terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk om te zien, zelf heb ik ook een masker stash.
    Leuke blog, ik volg je nu via Bloglovin :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is nogal een stash. Ik moet er binnekort ook weer wat kopen. Mijnes van dr huppeldiepup is ook weer bijna op. ;)

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen