dinsdag 19 november 2013

duo review essence oogschaduw


Vandaag heb ik een duo review voor jullie. Het leek me wat onnodig om deze producten apart van elkaar te reviewen dus leek het me leuker om ze in een artikel te stoppen. Ben je benieuwt naar wat ik van deze producten vind lees dan snel verder.aten we beginnen bij de essence 3D oogschaduw. Deze oogschaduw vond ik van af het begin dat ze er waren al erg interessant maar nam ze eigenlijk nooit mee. Misschien toch omdat de kleurtjes mij niet zo heel erg interessant leken. Dit is eigenlijk het enige kleurtje die mij echt aansprak. Op essence.eu staat dat er 9 kleurtjes verkrijgbaar zijn maar volgens mij liggen er daar maar 8 van ook echt in de schappen.


De achterkant is en beetje stuk door het irritante plakband dat erom heen zat. Dit kan je ook zien aan de voorkant van de verpakking waar nog lelijke plakresten aan zitten. Maar ik heb de kleur 04 irresistable caramal cream.


De highlighter aan de ene kant is echt prachtig. De oogschaduw heeft echt een perfecte glans. De andere kant is bruin. Ik vind het wel een mooie kleur. Maar van mij had ze bruine kleur wel iets donkerder gemogen. Hoe de pigmentatie is daar kom ik zo op terug.

Eerst gaan we nog naar de metal glam oogschaduw van essence deze oogschaduws leken me iets minder interessant maar na alle goeie reviews te hebben gelezen van ik toch wel overtuigt. Ook hiervan vond ik de kleurkeuze wel weer erg minimaal. Dit was wel echt de enige kleur die ik zo op het eerste gezicht nog wel zou willen proberen. In totaal zijn er 8 kleuren.en hier de ook al lelijke plakband achterkant van deze oogschaduw. Deze heeft de naam 05 chocolate jewelery.


En dan de oogschaduw. Al valt het op de foto niet zo heel erg op dit is eigenlijk de donkere oogschaduw die ik in de andere oogschaduw een beetje mis. ook zit er een heel erg mooi gouden laagje glitters overheen alleen ben ik bang dat die niet zo heel lang blijven zitten.


En helaas was het waar. Als je eenmaal over de oogschaduw bent gegaan verdwijnt de prachtige glans. Ik moet wel zeggen dat de oogschaduw wel na een aantal keer gebruiken zijn kleur heel erg goed behoud. Dus je merkt er in gebruik niets van dat deze oogschaduw een overspray heeft.

En dan nu de pigmentatie.

Ik begin even bij de 3D oogschaduw.de highlighter vind ik echt prachtig! Je kunt het niet heel erg goed zien op de foto maar het is zeker een van mij favoriete highlighter van het moment. Ik vind vooral de gouden glans die die heeft echt prachtig.

De licht bruine oogschaduw uit dat zelfde ‘palletje’ vind ik ook erg mooi. Wat ik net al zij hij had wat donkerder gemogen maar hij heeft en prima pigmentatie en een licht bruine kleur mag ook niet ontbreken in je stash.

En dan de metal glam oogschaduw. Wauw ik ben hier echt over te spreken. De pigmentatie is goed en het is een hele mooie bruine kleur. Ook is de oogschaduw heel erg zacht maar heeft niet zoveel all out. Echt een hele fijne oogschaduw om mee te werken.

Ik ben enthousiast de metal glam oogschaduw vind ik net iets fijner dan de 3D oogschaduw maar essence doet het echt niet slecht! De 3D oogschaduws kosten 2,89 en de metal glam oogschaduws 2.59.

Ik hoop dat alles duidelijk is hebben jullie vragen over de producten stel ze gerust in de comments.

7 opmerkingen: