dinsdag 12 november 2013

baby lips lippenbalsemEindelijk heb er een kunnen bemachtigen. De baby lips lippenbalsem. Ik denk dat dit wel de meest besproken beautyproduct is op de Nederlandse beautyblogs. Ik had eigenlijk na een paar weken de moet al op gegeven met het zoeken naar deze leuke lippenbalsems. Maar ik draaide me om in de Etos en daar stond een bak vol met 3 soorten. Ik heb er 1 van meegenomen.
 
Ik heb de kleur cherry me. De verpakking vind ik heel erg schattig. De kleuren zijn ook leuk met elkaar. Rood en oranje kan prima zo samen.


Dit is een van de donkerste kleurtjes maar je ziet hier niets van op je lippen terug. Je ziet een lichte rode glans. Ik hou hier zelf wel van bij een lippenbalsem. De geur is kersenachtig maar net iets meer snoepgeur en iets zoeter.

Op mijn lippen voelde die meteen al heel erg prettig. Je heb van die lippenbalsems die in het begin wat stroef aanbrengen maar deze gleed meteen heel zacht en romig over mijn lippen. De geur is gelukkig niet heel opvallend als het eenmaal is aangebracht op de lippen je ruikt die dus niet constant.

Ik heb, zeker nu dat het kouder word, echt hele droge lippen. En deze lippenbalsem vind ik echt super fijn! Hij helpt mijn lippen zacht houden en voelt heel erg prettig aan op mijn lippen.

De baby lips lippenbalsems zijn 3,49 en zijn te koop bij een aantal Etos filialen.

5 opmerkingen:

 1. Ze lijken me erg fijn, deze balsems staan op mijn verlanglijstje van surprise! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cherry me is mijn favoriet!! Ik heb er ondertussen al 4, je kan ze ook kopen bij de DA drogist! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een heerlijke lippenbalsem! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen