maandag 18 november 2013

andrelon nachtwonder






Andrelon is een merk waar mijn haar echt van houd. Bijna alle producten die ik tot nu toe van andrelon getest heb vind ik echt heel erg fijn. Toch heb ik nu een product gevonden waar ik zo mijn twijfels bij heb. Het ziet er eigenlijk uit alsof het te mooi is om waar te zijn. Ik heb dit product getest voor jullie. Dus ben je benieuwt? Lees dan snel verder.



Andrelon nachtwonder is een conditioner die je laat intrekken in de nacht. Iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Het product word gebracht in een mooi paarse doosje. Ik vind het doosje persoonlijk wel echt heel erg mooi. Ik krijg er een beetje een speciaal gevoel bij. Een soort van luxe. Op het doosje staat onder andere dat het product voor ieder haartypen is dat het het haar niet vet of zwaar maakt en dat het snel intrekt.

 


Dit is het potje dat uit het doosje komt. Ik vind het persoonlijk een prima verpakking. Je zou dit makkelijk mee kunnen nemen en de kleuren passen gewoon erg goed bij het thema. Ook komen de meeste haarmaskers in een pot en deze (haarmasker/conditioner) komt toch in een pompflacon van 100 ml.


Dit staat er op de achterkant van de verpakking. De gebruiksaanwijzing en wat het product precies inhoud.

 
En zoals je hier zit het pompje de verpakking werkt heel erg fijn.

Zelf was ik een beetje bang dat ik niet lekker zou slapen omdat me haar dan een soort van nat was. Maar dat is echt niet het geval. Ik bracht het aan op droog haar, en binnen een half uur was het een soort van droog geworden. Je voelt er echt helemaal niets van als je wilt gaan slapen. Ook word je kussen helemaal niet vies.

De volgende dag heb ik me haar alleen gewassen met de meest simpele shampoo. En natuurlijk laten opdrogen. Ik was zelf erg blij dat je de volgende dag nog de hele dag kunt genieten van de heerlijke geur van het product het ruikt echt alsof je net van de kapper komt.

En het resultaat is ook echt verassent. Het is geen wonderproduct dat je haar helemaal hersteld. Maar de hele dag zat mijn haar goed en het zat meteen nadat het was opgedroogd gewoon perfect en het zag er erg goed uit. Ik ben echt heel erg enthousiast.

Wil je dit product ook proberen. Dan kun je hem kopen bij de action voor 1,69.

5 opmerkingen:

  1. Deze lijkt me zo fijn en zeker voor die prijs!! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb je reactie verwijderd door je taalgebruik en omdat het me sterk lijkt dat je dit product op aanrader van mij hebt kunnen testen terwijl het artikel pas net online staat.

      Verwijderen
  3. leuk, bij de action bij ons kost hij maar €1.59.
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen