donderdag 10 oktober 2013

review nail care Kruidvat

Nagel dilemma!! Bijna al mijn nagels waren afgescheurd een paar weken geleden. Ik besloot daarom tijdens het nagelfestifal van Kruidvat een aantal nail care producten te kopen en te gaan testen. Sinds die tijd heb ik de nail oil en nail hardener van Kruidvat getest en laat vandaag weten wat ik ervan vind.
Ik verzorgde mijn nagels zo een 3 keer per week met de nagel olie. Ik liet de olie ongeveer 10 minuten intrekken. En masseerde het daarna in.

De nagel verhardener gebruikte ik 5 dagen per week en dan 2 dagen geen nagellak op mijn nagels. Dit heb ik ongeveer 3 weken gedaan.
Als eerst de nagel hardener. Een nagel hardener kan ik altijd gebruiken want mijn nagels zijn absoluut niet sterk van zichzelf. Ik heb zolang als ik me kan herinneren tot mijn 14de nagels gebeten en daar zijn me nagels niet echt heel blij mee geweest.
Dit is het kwastje en die is vrij hard en onbuigbaar. Het is niet heel erg storend vind ik maar het kan vervelend zijn. De lak zelf is erg dun en is daarom zuinig in gebruik.

De verpakking doet me een beetje denken aan herome lakjes. Ik vind het zelf wel heel erg mooi.

Dit is echt de beste nagel hardener die ik ooit geprobeerd heb. Ik heb deze dan wel gebruikt van korte nagels tot aan wat langere nagels. Maar ik merk echt verschil. Mijn nagels groeien mooi, ze zijn echt harder en scheuren minder snel. Een echte aanrader dus!
Nagelolie vind ik altijd heel erg fijn om te gebruiken. Niet alleen op mijn nagels maar ook op de huid eromheen.
Meestal hebben nagelolie en een ander soort kwastje maar deze heeft gewoon een nagellak kwastje. Ik vond het wat apart maar het stoort niet met aanbrengen.  De olie heeft ook best wel een sterke geur maar irriteert me ook op dat punt totaal niet.

Ik vind deze olie super werken. Maar deze is niet beter dan andere olie en die ik heb getest. Gewoon een normale nagelolie dus.

 Ik ben enthousiast over deze nagelproducten! De producten kosten beide 2,99. En zijn nu verkrijgbaar in een andere verpakking. Dus let op als je ze gaat zoeken dat ze een andere verpakking hebben. De producten zijn voorderest hetzelfde.

4 opmerkingen:

  1. nou ik heb de nagelharden en die vind ik ook super fijn!
    ik weet nog niet wanneer ik het pakketje opstuur ik denk iets in het midden van noverber. klik laat maar ik ga dan geld genoeg hebben om de spulletjes te betalen en de verzendingskosten te kunnen betalen xx.
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen