maandag 14 oktober 2013

review essence bronzer






essence heeft lekker uitgesloofd met het nieuwe assortiment. Zo hebben ook de Sun club bronzers een transformatie gekregen. Ik heb 1 van de 2 bronzers gekocht en ga deze voor jullie reviewen benieuwt? Lees dan snel verder.






Er zijn 2 varianten 01 Sun light deze is voor blondines en 02 Sun glow deze is voor de brunettes. Ik heb ,ondanks dat ik blond ben met een best wel lichte huid, de all-in-one bronzing highlighter voor brunettes. Ik vond deze gewoon ent iets mooier. Ook vind ik dat deze meer weg heeft van een bronzer dan die voor blondines. Die voor blondines is meer een highlighter met een blush vind ik.

De verpakking is bij mij niet meer zo mooi door het plakband dat eromheen zat. Voorderest is de verpakking zelf wel erg mooi. Ze zijn nogsteets hetzelfde als de oude variant hiervan, gewoon neutraal vierkant. De verpakking sluit goed wat ook een pluspunt is. Je kan hem dus zonder zorgen meenemen in je tas.




Het patroon van de poeder vind ik heel erg mooi. Boven zit de highlighter onder de bronzer en een stukje blush en in het midden nog een stukje met een lichte bronzer. Zo kun je dus kiezen of je alles wil of alleen blush of highlighter bronzer. Over de poeder zit een hele mooie gouden glans.


Op de verpakking staat dat het voor de ogen het lichaam en voor het gezicht is. Maar na het swatchen vond ik het toch wel meer geschikt voor het gezicht. De kleuren zijn precies gepigmenteerd genoeg voor een bronzer. En een hele mooie shimmer. Voor de ogen vind ik de pigmentatie te slecht. En voor het lichaam zou ik niet zo snel een bronzer gebruiken dat is wat jezelf leuk vind.

Op de huid ziet het er echt heel erg mooi uit. Je kunt hem iets hoger aanbrengen highlighter maar wat ik persoonlijk erg mooi vind is om hem als bronzer/blush aan te brengen de kleuren passen daarvoor heel erg mooi bij elkaar.

Mijn conclusie is dus dat het als bronzer echt een super product is. Maar zou je het willen gebruiken voor je ogen dan vind ik de pigmentatie niet echt fantastisch. Als met al is het wel een goed product dus. Ook is de prijs een laatste pluspunt. De bronzer kost namelijk 3,59.

Wat vinden jullie van zit product?

4 opmerkingen:

  1. Jammer altijd hè, dat plakband! Ik heb gehoord dat wasbenzine helpt om dat plakkerige te verwijderen. Het product ziet er goed uit, makkelijk ook dat alles bij elkaar zit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja ik heb al heel veel geprobeerd tegen plakband alleen haal ik meestal niet alleen het plakband maar ook de tekst op de verpakking ermee weg xD

      Verwijderen
  2. deze bronzer wil ik al lang proberen, maar ik ben aan het sparen. kwil heel graag eennkeer naar brugge, en daar gaan we maar 1 keer per jaar, nou ze hebben er body shop, en yves rocher, en het mega groot essence en catrice shap, en essie! grt Emke
    ps: ik denk dat ik het pakketje zaterdag verstuur, tof toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oké ja ik woon in den haag dus ik heb al die winkels bij mij om de hoek xD en super leuk!!!! ik krijg denk ik vrijdag me camera terug :P

    BeantwoordenVerwijderen