dinsdag 15 oktober 2013

nagellak scrapboekVandaag heb ik een soort DIY en tip in een. Ik heb dit niet zelf bedacht. Ik het dit van cutepolish, een super leuk youtubekanaal met leuke nail arts. Laatst zag ik een filmpje over nail art scrapbooks op haar kanaal en dit wil ik graag met jullie delen.

In een nail art scrapbooks kan je al je nagellak swatches zetten. En zo kun je makkelijk kiezen welke kleur je op wil of met welke kleuren je een nail art maakt. 

Je kunt het beste gaan voor een notitie boekje met een harde kaft. Ik kon deze zo snel niet vinden dus heb even een schrift gepakt. Dit notitieboekje kun je versieren hoe jij wil. Je kunt er op zetten wat het is of je kunt het laten zoals het is.

Daarna begint het leuke werk. Je kan nu al je nagellak gaan swatchen in het boekje. Gewoon op het papier. Het droogt erg snel. Je kunt je nagellak in categorie├źn verdelen, Zoals kleur of merk. Als je dit doet hou dan bij elke categorie ruimte vrij voor lakjes die er nog bij komen.

Schrijf eronder van elk merk het lakje is en welke naam deze heeft en je bent helemaal klaar. Hieronder kun je een paar bladzijdes zien uit mijn scrapbook.

En zo simpel is het. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en laar hieronder weten of jullie een nail art scrapbook hebben.

3 opmerkingen: