dinsdag 24 september 2013

tag: common white girl


Tags zijn leuk om te doen. En nog leuker om te lezen. Al een tijdje zie ik een leuke tag rondgaan die mij wel aansprak. De common White girl tag. Dit is een tag met typische dingen die blanke dames dus doen. ben je benieuwt lees dan snel verder.1.       Favoriete Starbucks drankje?

Ik kom niet vaak bij de Starbucks, en heb er ook niet echt een favoriet drankje. Maar bij de Albert Heijn hebben ze wel van Starbucks ijskoffie met karamel en die vind ik wel echt heel erg lekker. 

2.       Hoelang duurt het voordat je klaar ben in de ochtend?

Als ik naar school moet sta ik een uur voor ik de deur uit moet op. Maar meestal ben ik binnen ruim een half uur al wel klaar. Ben ik vrij dan kan ik er echt 2 uur over doen. het licht er dus heel erg aan hoelang ik de tijd wil en kan nemen.

3.       Hoeveel ‘selfies’ maak jij op een dag?

Ik maak echt heel weinig foto’s van mezelf. Zeker niet elke dag. Alleen als ik me een keer leuk heb opgemaakt, of ik denk goh wat zit me haar leuk wil ik nog wel eens een foto maken.

4.       Hoeveel instagram followers en foto’s heb je?

ik vind instagram zoo leuk! Ik post er ook veel foto’s op van beauty producten of dingen die met beauty te maken hebben dus als je me wil volgen: pammiejjj is mijn naam. Maar om even terug te komen op de vraag ik heb 51`followers en 113 foto’s.5.       Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

LOL zeg ik nooit hardop en dat heb ik ook nooit gedaan. OMG zeg ik meerdere keren per dag hardop.

6.       Draag je wel eens kledingstukken vaker dan 1 keer?

Natuurlijk lekker zonde om een mooie broek na 1 keer dragen weg te gooien.

7.       Ben je racistisch?

Beetje een overbodige vraag want ik denk dat iedereen hetzelfde antwoord heeft voor deze vraag. Nee ik ben totaal niet racistisch.

8.       Instagram, twitter of tumblr?

INSTAGRAM :D

9.       Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Ik denk toch wel dat ik het grootse deel van me tijd (naast dat ik op school zit dan) bezig ben met beauty.

10.   Wie zijn je favoriete youtubers?

Beautygloss, veracamilla en teskuh.

11.   Hoe vaak doe je je nagels?

Ik ben elke dag wel minstens 1 keer bezig met mijn nagels. Nu helemaal nu ik nagelverzorging aan het testen ben. Maar als ik gewoon een week mijn nagels normaal lak dan doe ik ongeveer 3 a 4 keer in de week mijn nagels.

12.   Ben je een shopaholic?

Ik hou echt heeeeeeel erg van shoppen! Het is een van mijn favoriete bezigheden. Maar ik geef geen geld uit dat ik niet heb. ik heb niet echt een gat in mijn hand en kan ik iets niet kopen doe ik dat ook niet.

13.   Hoe vaak heb je mean girl gezien?

Geen 1 keer.
 
 

14.   Heb je veel kleren?

Nee ik heb niet meer dan het gemiddelde denk ik.

15.   Maak je foto’s van eten voor je het opeet?

Dit doe ik echt bijna nooit. Alleen als het er heel erg mooi uit ziet, als ik het zelf heb gemaakt of als ik er gewoon zin in heb om dat op instagram te zetten.

16.   Draag je elke dag make-up?

Ik draag niet elke dag make-up maar als ik naar school ga eigenlijk wel altijd. Ik de vakanties of in het weekend niet elke dag. Ook op dagen dat ik de deur wel uit moet vind ik het niet erg om geen make-up te dragen. Maar vaak doe ik het ook uit gewoonte op.

17.   Hoe stijl je je haar?

Mijn haar doe ik niet elke dag hetzelfde maar wat wel elke dag hetzelfde is. Is dat ik er best wel veel verzorgingsproducten in doe. Ik weet niet waarom maar het lijkt er beter door te gaan zitten. Vaak doe ik er ook olie in. Vooral na het wassen helpt dit goed tegen pluizen van je haar.

18.   Zie je er elke dag ‘presenteerbaar’ uit?

Nee, ik denk dat niemand er elke dag presenteerbaar uit ziet. Iedereen heeft wel eens een dag dat je gewoon de hele dag rondloopt in je joggingsbroek en gewoon geen zin heb.

 

Dit was de tag. Ik vond het erg leuk om te beantwoorden. Wil jij nu ook deze tag doen mag je hem gewoon overnemen. En natuurlijke kunnen de non-White

 girls deze vragen ook gewoon beantwoorden.

3 opmerkingen: