dinsdag 10 september 2013

opgemaakt #1 
Whaaa mijn eerste opgemaakt artikel. Opgemaakt artikelen zijn leuk om te maken maar helaas kan het niet heel vaak. Ik maak niet heel veel op dus elke maand gaat niet lukken. Maar als ik weer een aantal producten opgemaakt heb dan komt er natuurlijk een nummer 2. Ben je benieuwt wat ik heb opgemaakt lees dan snel verder.


Als eerste een tonic. Ik ben gek op tonic! En dat zul je ook nog wel merken in dit artikel, er komen nog 4 tonics voorbij. Maar laten we beginnen met deze. Dit is de anti spot toner uit de pureskin lijn van essence. Dit was een van de eerste tonics die ik ooit gebruikte en ik ben er nogsteets verlieft op. Hij is echt heel erg fijn en budget! ik heb hem zeker nog een keer gekocht maar omdat ik nu ook andere tonics gebruik gaat die er nu iets minder snel doorheen dan deze.

(2,30)

Dan deze oogreinigingslotion van diadermine. Dit was een reiniger met 2 laagjes, lotion en olie. Ik vind dit soort oogreinigers het fijnst. Ook deze reiniger vond ik heel erg fijn. Maar hij is niet beter dan de goedkope versie van de kruitvat. Daarom zou ik hem niet opnieuw kopen.

(5,45)


Dit is de garnier Essentials verfrissende tonic. Echt een heerlijke tonic deze vloog er echt doorheen. Het is een tonic met druiven extract en geschikt voor de normaal tot gemengde huid. Ik vond hem echt heel fijn, hij ruikt lekker en je huid voelt ook echt fris aan na het gebruiken hiervan. Ik heb hem nog niet opnieuw gekocht omdat ik nog heel veel andere tonics heb liggen maar als ik weer eens een tonic moet hebben is dit een goede aanrader.

(4,49)


Lippenbalsem gebruik ik erg veel, maar ik maak er eigenlijk maar weinig op. Maar toch is mijn favoriete lippenbalsem van burt’s bees nu toch echt op. Ik heb hier eigenlijk helemaal niet zo heel lang mee gedaan. Ik heb er veel mee rond gesleept dus de dop is uiteindelijk kwijt geraakt. Hierdoor heb ik niet meer de lippenbalsem zelf maar wel nog de verpakking zoals je hierboven kunt zien. Dit was echt een hele fijne lippenbalsem en ik zou hem zeker opnieuw kopen.

(2,99)


Nog een tonic, maar deze heb ik niet alleen gebruikt als een tonic. Dit is het rozenwater van de kruitvat. Ik heb hem deze zomer ook gebruikt als een verfrissende spray als het erg warm was. Je kan het rozenwater makkelijk overgieten in een pompflacon waardoor je als je het warm heb je kunt opfrissen met het rozenwater. Maar ook als tonic werkte het rozenwater erg fijn.

(1,19)


Make-up producten maak ik niet heel vaak op maar deze poeder heb ik al 2 keer opgemaakt. Dit was een favoriet van mij en ik gebruikte hem elke dag. Nu gebruik ik bijna elke dag wel een andere poeder dus maak ik er ook minder snel een op. In iedergeval heb ik deze so matt poeder van miss sporty al 2 keer opgemaakt, een echte aanrader dus!

(2,99)


Nog een make-up product, maar helaas niet opgemaakt. Deze lipgloss ga ik weggooien omdat ik hem al heel lang heb en nog nooit heb gebruikt. Hij is te plakkerig en te bruin voor mij om te dragen. Helaas.

(???)


In deze pot zat een heerlijke shower smoothie genaamd dreamwash. Dit is een soort crème die je gebruikt als douch gel. Het maakte mijn huid echt heel zacht. Dus een aanrader voor de mensen met een hele drogen huid en ook met een probleemhuid, er zitten kalmerende ingrediënten in.

(15,75)


En we sluiten dit opgemaakt artikel ook maar met een tonic. En deze keer een tonic van lush. De verpakking is helemaal versleten doordat ik hem overal mee naartoe nam. Door de verpakking is deze tonic niet alleen heel geschikt als tonic maar ook om op te frissen. Echt heerlijk. De naam is breath of fresh air.

(5,55)

Dit zijn de producten die ik opgemaakt heb afgelopen tijd. Welke producten heb jij opgemaakt? Laat het achter bij de comments.

3 opmerkingen:

 1. Leuke post! Die diadermine oogreiniger gebruik ik ook altijd!

  www.reinadelamoda.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb het rozenwater ook van de Kruidvat, vind hem heel fijn!
  http://kissokill.net/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk blog heb je!
  ik ga het rozen water van het Kruidvat eigen merk ook eens proberen.
  grt Emke x

  BeantwoordenVerwijderen