woensdag 21 januari 2015

Essence say no to redness stick

Alhoewel ik me er wel bij neer heb gelegd dat ik rodere wangen heb en snel bloos, zoek ik toch altijd nog naar fijne producten die het rode in mijn gezicht toch een beetje wegnemen. Toen ik zag dat Essence een groene concealer stick in hun assortiment op nam was ik meteen erg benieuwt. De review heeft even op zich laten wachten, maar hier is hij eindelijk.

De verpakking vind ik handig en leuk. Het is een schattige verpakking die je makkelijk mee kunt nemen en stevig in elkaar zit. Zo zie ik het graag.
Het is echt een stick die je heel er makkelijk kunt aanbrengen.
Ik breng de concealer onder mijn foundation aan op de rode plekjes en smeer deze licht uit. Een wereld van verschil is het niet, maar ik ben er niet ontevreden over. Ik moet wel zeggen dat mijn foundation rondom mijn wangen wat egaler is.
Nog een groot pluspunt is dat je geen groene waas krijgt. Je kunt het product heel goed uitsmeren waardoor de gloed weggaat. Wel zou ik er nog iets van een foundation overheen gebruiken.
Al met al ben ik niet ontevreden. Het is geen wondermiddel en neemt echt niet elke roodheid uit je gezicht. Toch heb ik zeker wel het idee dat het iets helpt en het zeker wel wat doet. Voor het kleine prijsje van 2 euro zeker het proberen waard.

2 opmerkingen: