dinsdag 27 januari 2015

Elf contour kit

ELF is een super leuk merk die voor een hele kleine prijs super mooie producten levert. Ken je het merk nog niet is het zeker de moeite waard om eens op hun webshop te gaan kijken. Een product waar ik al een tijdje benieuwt naar was was hun contour kit. Kijk snel verder!

De contour kit komt uit de studio lijn. Dit is een iets duurdere, maar nog steeds goed betaalbare, lijn. De verpakking is daarom ook steviger en ziet er mooi uit. Hij doet me denken aan NARS.
In de verpakking zit een best groot spiegeltje. Erg handig voor onderweg. Verder zit er een blush en een bronzer in.
Dit zijn de blush en de bronzer. Er zit in beiden iets van een shimmer. De bronzer zou ik daarom niet echt gebruiken om mee te shapen maar echt om een mooie glow te krijgen. De blush ziet er prachtig uit!
De producten zijn prima gepigmenteerd en zien er ook op de huid erg mooi uit. De bronzer is wat poederig maar daar merk je met aanbrengen vrij weinig van.
De blush is een prachtige zacht roze kleur met gouden glitters erin.
Ik ben heel er blij met dit product! Je kunt hem bestellen op eyeslipsface.nl voor 4 euro.
 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook, maar ik vind hem niet zo goed bij mijn huid passen. De bronzer vind ik op zich wel mooi, maar van de blush zie ik niets terug op mijn huid. Wel een prachtige verpakking.

    BeantwoordenVerwijderen