maandag 15 december 2014

Kerst cadeau tips!

Om alvast wat kerstsfeer naar jullie over te brengen ga ik vandaag een cadeau tip artikel maken. Het is altijd weer lastig om cadeaus te verzinnen dus overspoelen de blogs met tips.

Is de persoon voor wie je een cadeau wilt kopen een echte beauty liefhebber, kun je deze persoon natuurlijk altijd een luxe product geven. Ga  voor merken als MAC, Urban Decay, Dior of Benefit. Daar zul je altijd mee scoren bij een beauty liefhebber. Heeft die persoon al heel veel make-up en wil je niets dubbel kopen koop dan wat exclusievere merken. Je moet er wat meer moeite voor doen maar meestal zijn die merken gewoon online te bestellen en je weet zeker dat de persoon voor wie je het koopt er enorm blij mee zal zijn.
Heb je een wat kleiner budget kun je natuurlijk ook terecht bij de Etos of Kruidvat. Deze winkels staan weer helemaal vol met cadeausets. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het nog altijd super leuk vind om van die cadeausets te krijgen. Het is misschien geen origineel cadeau, maar dat zegt natuurlijk niet dat het niet leuk kan zijn.
Voor je bedenkt wat je gaat kopen kun je even goed naar de persoon zelf kijken. Kijk naar het karakter en de eigenschappen van die persoon en maak zo een cadeau pakket op maat. Is het een persoon die heel erg van kerst houd, een echte kou kleun is en een hekel heeft aan de winter kun je een pakket samenstellen met kerstspulletjes, warme handschoenen en een sjaal erin. Zo maak je een echt pakket op maat.
Weet je echt niet wat je wilt kopen voor iemand kun je natuurlijk altijd familie en vrienden inschakelen. Vraag aan hun wat die persoon nog graag wilt hebben.
Geef zelf de weken voor kerst subtiele hints. Benadruk wat je nog graag zou willen hebben bij mensen. Ik doe dit zelf eigenlijk niet maar zo maak je het je omgeving wel makkelijker.
En als laatste kun je natuurlijk altijd voorstellen om lootjes te trekken. Schrijf gewoon je naam en wat je wil op het lootje en je hoeft geen cadeaus te verzinnen.

2 opmerkingen:

  1. Handig artikel! Zelf heb ik een Dior palette aan de kerstman gevraagd hihi x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne artikel, zelf heb ik ook Dior & Mac gevraagd :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen