donderdag 24 april 2014

Mijn nieuwe tas


 
In de winkel had ik deze prachtige tas al zien staan, maar toen ik terug kwam hing de nieuwe collectie er al. Gelukkig heb ik hem nog op internet kunnen bestellen. Deze tas past echt precies bij mij door de kleur, de vorm en de details die eraan zitten. Ik ben er zo blij mee dat ik hem heel erg graag aan jullie wil laten zien.

De tas is mint groen. Een kleur die ik echt helemaal geweldig vind. Ik vind mint blauw en mint groen echt prachtige kleuren. Ook de ‘flappen’ aan de zijkant vind ik er heel erg leuk uitzien. Bij sommige tassen kun je ze wel naar binnen klappen, bij deze kan dat niet. ik vind het zelf niet erg omdat ik dat niet zo heel mooi vind. Deze ‘flappen’ zorgen ook voor extra ruimte. Ik vind het een perfecte ruimte om een felsje water of mijn etui in kwijt te kunnen.

Ik hou van details op een tas. Het zijn meestal echt onnodige dingen die je nooit gebruikt. Maar het maakt je tas speciaal. Op deze tas zit er een hangslotje. Aan het kleine riempje dat eraan hangt zit het sleuteltje en je kunt hem ook echt open maken. Wat moet je ermee? Nou eigenlijk helemaal niets, maar ik vind het wel echt een heel erg leuk detail.

 
Aan de achterkant zit een klein vakje. Ik vind dit zelf heel erg handig, maar prop dit vakje ook echt helemaal vol. Bij mij zit er een handcrème, oortjes, mijn sleutels, een klein portemonneetje met pasjes en wat kleingeld, lippenbalsem en mijn telefoon in. het past allemaal precies in dit vakje.

Aan de binnenkant zit nog een vakje met een rits, dit is handig voor wat privé spullen. Aan de andere kant zitten nog twee open vakjes. Een voor de telefoon en de ander voor andere spullen. Ik gebruik deze vakjes niet maar vind het wel handig omdat ik niet zo hou van rondslingerende kleine spulletjes.
Het grote vak is prima. er past best wel veel in. ik gebruik deze tas ook gewoon voor school en mijn boeken passen er gewoon in. het enige nadeel is dat er geen bodem inzit. Ik vind dit wel jammer omdat de tas hierdoor soms omvalt als bijvoorbeeld je boeken niet helemaal rechtop staan.

Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe tas. Hij is voorderest erg stevig, behalve dat er geen harde bodem in zit, hij ziet er mooi uit en hij is erg handig. Ik heb hem besteld bij de Bristol voor maar 39,99 en hij is ook nog in het zwart te koop. de service van de webshop vond ik heel erg goed. de verzendkosten waren gratis en ik had de tas donderdag besteld en hij was zaterdag bezorgt.

7 opmerkingen:

  1. Echt een hele leuke tas! Die kleur is super

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie tas. Zowel qua vormgeving als de kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie tas. De kleur is echt prachtig. Eens een keer iets anders dan een zwarte/bruine tas. Heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh my gooood, die kleur is zo lovely! Geweldige tas, leuk ook die gespen en ritsen enzo, love the color combination. Er kan ook lekker veel in joh!

    BeantwoordenVerwijderen