zondag 27 april 2014

Back to basic


vandaag heb ik, al zeg ik het zelf, heel erg leuk nieuws voor jullie. Er komt namelijk een nieuwe rubriek op ladylipbalm. En zoals jullie al kunnen zien gaat het back to basic heten.

Ik merkte laatst op dat onder artikelen op beautyblogs nog best wel veel basic vragen werden gesteld. Bijvoorbeeld als er een beautyterm werd gezegd in het artikel wisten er veel mensen niet wat het betekende. Het leek mij wel leuk om daarom echt alle basics weer eens langs te gaan.
Vanaf volgende week zondag komt er elke zondag een artikel online van back to basic. Ik ga in een logische volgorde alle onderwerpen af. Alles komt voorbij van verzorging tot blush tot kwasten. deze nieuwe ‘serie’ van artikelen zal 26 weken gaan duren. Dus voor 26 weken lang komt er elke zondag een back to basic artikel.

Ik zal ook een extra pagina maken op mijn blog waar alleen de back to basic artikelen op komen te staan. Zo krijg je dus een pagina met alle basis informatie die misschien nog wel eens van pas kunt komen, en je rustig kunt terug lezen.
Als laatste wil ik nog even kwijt dat als je al veel van make-up af weet je de artikelen natuurlijk mag lezen, maar heb er dan geen kritiek op dat iedereen het al weet. ik wil gewoon helemaal terugblikken op de basis van make-up en wie het wil lezen doet dan. Ben je er niet in geïnteresseerd dan lees je het niet.

7 opmerkingen:

 1. Leuk idee! Ik ben benieuwd naar je artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, super leuk idee! Ik ben al benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je dat gaat doen voor 26 weken. kan niet wachten op de eerste. misschien leer ik wel nog iets bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey dat is een leuk idee. :) Ik ben erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar je artikelen! Ik ken namelijk een vrouwke die ook wil beginnen met make-up, maar niet weet hoe ze moet beginnen. :)

  Stéphanie // aphelium.org

  BeantwoordenVerwijderen