woensdag 19 februari 2014

Rituals stash


 
rituals verzorging producten zijn echt een van mijn favoriete! Ik heb in de laatste jaren dan ook heel wat producten verzamelt en die wil graag aan jullie laten zien. Ik kwam er op het laatste moment wel achter dat ik nog een paar dingetjes vergeten was, zoals wat testertjes die ik nog had liggen en nog een paar kleine producten maar die heb ik maar achter wege gelaten. Ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

De scrubs van rituals vind ik toch wel een van de fijnste producten die ze hebben! Als eerste heb ik de grote en de kleine verpakking van de himalaya wishdom scrub. Dit is een heerlijke scrub met mint erin! Het laat een licht tintelend maar vooral heel fris gevoel achter. Het enige nadeel van de scrubs in een pot is dat er snel water bij komt.

De good luck scrub is echt mijn favoriete product van rituals! Deze scrub scrubt gewoon perfect en ruikt heerlijk!!

En naast scrubs in een pot heeft rituals ook een scrub in een tube. Veel handiger natuurlijk! Dit is rise scrub.

Douche foams!! Ze zijn niet meer weg te denken. Dit zijn denk ik de populairste meest bekendste producten van Rituals. Ik heb de geuren yogi flow en zensation.

 
De parfums van Rituals hebben jullie eerder kunnen zien in een review. Deze heerlijke parfums heb ik gekregen voor de kerst en ze zijn echt stuk voor stuk heel erg lekker!!

De Daily rose deodorant hebben jullie terug kunnen zien in een favorieten van de maand. Dat zecht natuurlijk al genoeg. Deze deo is fijn in gebruik, heeft een prachtige verpakking, werkt erg goed en ruikt heerlijk!

Naast de grote potten scrub heb ik hier ook nog 2 zakjes. Een in de geur himalaya wishdom en een in de zensation geur.


Naast de douche foams heb ik ook nog 2 andere douche gels van rituals. Als eerste summer rain relaxing showergel. (de groene verpakking). Deze heb ik nog niet geprobeerd maar hij ruikt erg lekker!

De roze verpakking (de je niet zo heel erg goed kunt zien). Is een shower pasta. Een heel apart product. Hier komt later nog meer over op mijn blog.

Body lotions van rituals zijn ook echt geweldig!! Als eerste de honey touch body lotion. Ik heb 2 verpakkingen maar ze zien er allebei net iets anders uit.

En de magic touch cream. Dat is echt mijn favoriet! Hier heb ik ook 2 tube’s van maar er staat er 1 op de foto.

En als laatste carpe diem shampoo. Deze shampoo heb ik 1 keer geprobeerd maar vind ik toch iets minder fijn. Dit komt ook omdat deze shampoo voor frizzy hair is en dat heb ik niet.
Nou dit waren ongeveer allemaal mijn Rituals producten. ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat zijn jullie favorieten producten van Rituals?

3 opmerkingen:

  1. Yogi Flow heb ik zelf ook en die is heelijk! leuk stash artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk Rituals! Vind ik echt super fijne producten :)
    Liefs, Felicia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van Rituals! Ik vind de handbalm erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen