donderdag 20 februari 2014

opgemaakt #3


Het is nog niet heel erg lang geleden dat ik een opgemaakt artikel heb gemaakt maar het ging erg snel deze keer. Ook had ik een beetje opgeruimd wat weer voor een hoop opgemaakte of bedorven producten zorgde. Ik vond het erg leuk dat ik in een niet zo lange tijd zoveel had opgemaakt dus dat moedigde mij ook weer aan om meer op te gaan maken! Ben je benieuwt naar wat ik heb opgemaakt, lees dan snel verder.


Als eerst een heleboel deo. En nee deze heb ik niet allemaal in 1 keer opgemaakt. Er zaten in een heleboel deo’s nog maar voor 1 of 2 keer gebruiken en die heb ik dus opgemaakt. Ook stonden er nog een paar gewoon leeg op mijn kast. Door het opruimen heb ik deze dus ook weggedaan.

Als eerst de AXE deo voor vrouwen. Ik vind deze echt onwijs fijn! Hij ruikt lekker en werkt goed. Ik heb hiervan ook een back up.

De rexona deo’s zijn altijd mijn favoriet. De ruiken lekker en werken ook erg fijn. Maar wat ik vooral fijn vind is dat ze niet zo een koude spray geven. vooral in de ochtend vind ik dat niet fijn.

En als laatste nog 2 mini’s deze waren prima voor in mijn tas. Ik moet nog een nieuwe mini aanschaffen want ze zijn echt super handig om mee te nemen.
 

Er zat maar 1 masker in deze keer. Ik heb meer maskers opgemaakt maar ik besef me net dat dat gewoon zakjes waren en ik die onbewust heb weggegooid. In ieder geval zat het fabulous fruits masker van dr. Van der hoog er wel in en deze was heel erg fijn! Gaf mijn huid echt een oppepper en voelde heerlijk fris aan.

Als tweede een shanti shower shower pasta. Dit is een hele aparte douche gel. Misschien komt hier nog een artikel over. ik zou deze in ieder geval niet opnieuw kopen.

En dan nog de himalaya wisdom scrub van rituals. Deze was erg fijn! Het is een goeie grove scrub die echt erg fijn werkt. Hiervan heb ik al een nieuwe.

Watjes! Watjes gaan er bij mij vrij snel doorheen. Ik maak s ’ochtend en s ’avonds mijn gezicht schoon met watjes en soms gebruik ik ze tussendoor ook voor andere dingen. Mijn moeder neemt ze altijd voor me mee dus ik heb de albert heijn watjes. Ik vind deze gewoon prima, net als bijna alle andere watjes. Maar ik zou net zo goed andere watjes gebruiken dat maakt mij niet zo veel uit.

Een tandpasta heb ik opgemaakt. De colgate max white one. Ik vond deze wel erg fijn want hij smaakte prima en voelde erg fris aan. Maar veel verschil qua kleur van mijn tanden merkte ik niet. Ik zou deze niet opnieuw kopen want hij is best duur en er zijn ook prima tandpasta’s die goedkoper zijn.

De all eyes on me mascara van essence was uitgedroogd en ook gewoon op. Ook had ik deze al wel lang dus het werd gewoon tijd om hem weg te doen. Ik vond deze mascara best wel fijn! Hij werkte prima maar ik ga nu eerst andere mascara’s opmaken voor ik een nieuwe koop. hetzelfde geld voor de max mascara, ook deze was prima.

De getinte dagcrème van de Kruidvat is niet op. Sterker nog ik heb deze nog nooit gebruikt. Ik heb hem 1 keer geprobeerd en ik was helemaal oranje. Deze kan dus gewoon de prullenbak in.

En als laatste de concealer van Catrice. deze concealer zorgt ervoor dat je gezicht oplicht als je deze aanbrengt. Ik vond dit een erg fijne concealer voor onder mijn ogen maar helaas ging hij wel erg snel op. Toch zou ik hem wel opnieuw kopen.

En dat waren de producten die ik heb opgemaakt. Ik heb weer wat ruimte gemaakt in mijn stash. En ook mijn opgemaakt bakje is nu weer leeg voor nieuwe producten die ik weer kan gaan opmaken. Wat hebben jullie als laatste opgemaakt?

4 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Wat heb je veel deo opgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja ze waren allemaal bijna leeg dus dacht ik dat het nu wel eens tijd werd om ze ook echt op te gaan maken. daardoor ging het opeens wel heel erg snel!

      Verwijderen
  2. De deo van Axe heb ik een keer geprobeerd bij een vriendin, hij is inderdaad erg fijn alleen een beetje duur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik weet eigenlijk niet hoe duur hij precies is volgends mij rond de 4 euro?:P ik heb hem nu 2 keer gekregen, maar ik vind hem wel echt super fijn en zou hem denk ik ook wel opnieuw kopen!

      Verwijderen