vrijdag 28 februari 2014

favorieten februari


 

Het is weer tijd voor de favorieten van de maand en deze keer die van de maand februari. Ik vind dit altijd een beetje een rare maand. Ik weet niet zo goed waarom maar het is een hele korte saaie maand. Ik heb daarom ook niet super veel favorieten maar toch komen hier mijn favorieten van de afgelopen maand!



Ik begin met de haarproducten. Ik probeer de laatste tijd weer wat meer leuke dingen met mijn haar te doen. Het wat vaker anders te dragen en gewoon wat nieuwe dingen te proberen. En deze twee producten heb ik de afgelopen maand echt veel gebruikt! Als eerste de sea salt spray van toni & guy. Dit is een spray die ervoor zorgt dat je de haarstijl krijgt alsof je net van het strand komt. Ik denk dat deze spray ook echt perfect is voor in de zomer maar ik vind hem nu al heel erg leuk! Ik gebruik dit meestal gewoon door het in mijn haar te sprayen en dan mijn haar te kneden, of draaiend te föhnen. Zo krijg ik een mooie slag in mijn haren. En het kost niet veel tijd.

En als tweede de everRiche olie van L’Oréal. Dit is een olie in een sprayflacon. De olie zelf is echt geweldig. Mijn haar ziet er meteen nadat ik het heb aangebracht super mooi gevoed en glanzend uit. ik vind het ook echt een plus punt dat het een sprayflacon is. lekker makkelijk en snel. Ook worden je handen niet vies en dat bespaart weer tijd in de ochtend. Wel raad ik dit aan om in de badkamer te gebruiken. Ik doe mijn haar in mijn slaapkamer maar de grond kan erg glad worden door de olie die op de grond valt.


De infinite shine lipstick heb ik nog helemaal niet zo lang maar ik ben fan! ik heb deze lipglossjes eigenlijk ontdekt doordat ze uit het assortiment gingen. Ik kon ze toen halen met korting en daarom ben ik ze gaan proberen. Maar gelukkig zijn er nog genoeg kleuren die je nog wel gewoon kunt kopen! Ik vind de structuur van de glossjes echt super fijn en ze plakken totaal niet. Toch blijven ze erg lang zitten en hebben ze een goeie pigmentatie!

Ik weet niet of deze prachtige highlighter nog bij catrice in de schappen licht maar ook dit is een echte favoriet van mij! Deze highlighter komt uit de limeted edition celtica van catrice. ik weet dat veel mensen hem tegen vonden vallen omdat het een matte highlighter is. ik vind dit juist super fijn! Ik gebruik nu best wel vaak een blush waar al een mooi glansje overheen zit, ik vind het dan veel mooier om een matte highlighter te gebruiken. En deze is echt perfect!


En dan gaan we over op de gezichtsproducten. Ik begin even met een combinatie namelijk de catrice photo finish foundation en de healthy mix foundation. Dit is op het moment echt een perfecte combinatie voor mij. De photo finish foundation is net wat te licht voor mij en de bourjois foundation is net iets te donker dus de kleur is echt perfect. Ook is de photo finish best wel dik maar de healthy mix juist heel erg vloeibaar wat de substantie echt geweldig maakt. En daarnaast zijn het los van elkaar al super goeie foundation, dus samen vind ik ze ook echt fantastisch! Ik gebruik deze combi nu bijna dagelijks op mijn gezicht.

En als tweede een primer die ik nu dagelijks gebruik! Ik heb het over de skin primer van Etos. Deze primer heeft me echt versteld doen staan! Ik ben van begin af aan echt verlieft geweest op dit product en hij heeft me nooit teleurgesteld. Mijn make-up zit echt de hele dag heel erg goed op zijn plaats.


En als laatste een huidverzorgingsproduct. Ik vind het heel erg leuk om deze te kunnen laten zien. Deze zat namelijk een tijdje geleden in het artikel over producten die ik meer zou moeten gebruiken. En bij deze heb ik dat meteen gedaan! Dit is de tea tree olie van de Kruidvat. Ik gebruik deze na mijn tonic en ik breng dan een paar druppels aan op mijn gezicht, dit laat ik even intrekken en breng dan een nachtcrème aan. Mijn huid ziet er echt super goed uit! ik heb op het moment best wel een droge huid, maar door deze olie gaan puistjes weg en word je huid heel erg goed gevoed.
En dat waren mijn favorieten van de maand februari ik hoop dat jullie het leuk vonden. En laat achter in de comments wat jullie favorieten zijn!

ps: in de eerste afbeelding staat een spelfout. ik zag dit te laat dus kan het helaas niet meer veranderen!!

9 opmerkingen:

  1. Fijne favorieten! De foundations zijn erg fijn :) februari schrijf je niet als februarie haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankjewel ik had het helemaal over het hoofd gezien xD ik heb de titel veranderd helaas kan ik de foto niet meer veranderen.

      Verwijderen
  2. Leuke manier van schrijven! :)

    xxx xeriicaax.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De tea tree olie heb ik toevallig ook enkele dagen geleden gekocht en ben er ook super tevreden van!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten! De Catrice Photofinish foundation vind ik zelf ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke favorieten heb je, ik heb al veel goeds gehoord over die foundation van Bourjois!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik moet zeggen dat ik de bourjois foundation alleen helemaal niet zo heel erg fijn vind:P maar in combinatie is hij echt perfect! hij viel me apart eigenlijk nog al tegen :P

      Verwijderen
  6. ik ben ook al een tijdje benieuwd naar de photo finish foundation van Catrice ik hoor er al goede verhalen over :)

    BeantwoordenVerwijderen