dinsdag 4 februari 2014

colorsensational Luscious lipgloss Maybelline


 
Ik koop niet heel vaak dingen bij de Big Bazar maar hun outlet producten van Maybelline vind ik toch altijd wel een hele leuke bak om in rond te kijken. Heel vaak vind ik er niet echt wat, maar soms zit er toch wat leuks tussen. Een tijd geleden vond ik deze lipgloss van Maybelline en vandaag ga ik die reviewen. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.


 De colorsensational Luscious lipgloss zijn lipglossjes met een mooie glans, een fijne geur en een lekkere smaak. Ze moeten perfect zijn voor in de zomer en om zo even snel in je tas te kunnen gooien. Ik heb hem gekocht in de kleur 410 Peach Sorbet.

De lipgloss komt in een tubetje. Ik vind dit zelf een fijne manier om lipgloss aan te brengen en inderdaad makkelijk voor onderweg. Ook is het een hygiënische verpakking. Het tubetje zelf is makkelijk schoon te maken en je besmet je product zelf niet. Sommige mensen vinden tubetjes erg vervelend dus dan kan het ook een nadeel zijn. omdat Maybelline zegt dat het lipglossjes zijn die je makkelijk in je tas kunt gooien, snap ik hun keuze voor de tubetjes.

Dit is de kleur. Op de foto ziet de gloss er iets lichter uit dan dat hij is. het is een vrij transparante kleur met een hele lichte peachy gloed. Ik vind dit zelf heel erg mooi. maar hou je meer van kleur dan zou ik deze overslaan.

De geur is heel erg lekker fruitig en zoet. Hij ruikt echt heel erg lekker nar perzik! Ook smaakt hij daar een beetje naar als je hem op je lippen draagt. Er zitten hele goeie ingrediënten in deze lipgloss waardoor je lippen heel erg zacht worden en je lippen fijn aanvoelen als je de lipgloss draagt! De glossjes zijn heel licht plakkerig maar dat is niet vervelend. Ze blijven daardoor juist heel erg goed zitten!
Ik vind dit echt een heel erg leuk product! Wel wat zomers. Ik denk dan ook dat ik dit product heel erg veel ga dragen als het dalijk weer zomer is. in de drogisterij betaal je 5,99 voor dit product als je hem nog bij de Big bazar kunt vinden kun je hem halen voor 2,99.

3 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit! jammer echt dat ik niet in Nederland woon. want daar heb je wel veel make-up producten! en veel meer winkels, zoals je Big Bazar! wij hebben de Multi Bazar maar daar verkopen zij geen merken die uit het asortiment zijn maar Paris Memories ( ga ik wel eens proberen! ).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb wel producten van paris memories geprobeerd maar ik vind het eigenlijk allemaal helemaal niets. en deze lipgloss hebben ze ook in de Kruidvat.

      Verwijderen
  2. Ik ben zelf niet zo fan van dit soort lipglosjes met tube. Ik koop ze wel vaak om ze dan alsnog nooit te gebruiken.xx

    BeantwoordenVerwijderen