donderdag 2 januari 2014

favorieten 2013




Elke maand laat ik mijn favorieten producten zien die ik die maand veel heb gebruikt en heel erg fijn vond. Het leek me wel leuk om deze maand iets anders te laten zien en mijn favorieten van 2013 te laten zien.  Dit zijn producten die ik over het hele jaar heel graag heb gebruikt en ik eigenlijk altijd pak als ik haast heb. Producten die je misschien al wel voorbij heb zien komen in eerdere artikelen.


We beginnen even met verzorgingsproducten. Als eerste de dove summer glow bodylotion. Dit is een body lotion met lichte zelfbruin sublimenten erin. Vorig jaar ben ik begonnen met het uitproberen van zelfbruiner. Maar met weinig succes. Deze zelfbruiner heb ik dit jaar ontdekt en ik ben om. In de zomer gebruik ik hem om mijn kleurtje een beetje bij te houden en in de winter om een licht kleurtje te creëren. Hij voed mijn huid goed en hoe je hem ook aanbrengt je krijgt absoluut geen strepen!

En als tweede de body butter van de body shop in de geur papaya. Deze body butter heb ik al een hele tijd. Ik gebruik hem niet wekelijks maar als mijn benen echt heel droog zijn stelt deze body butter mij nooit teleur. Het is echt een hele goeie boter die ook nog eens heerlijk ruikt!
 

De healthy mix concealer en foundation waren vorig jaar al heel erg bekend in beautyland. Maar dit jaar heb ik er pas kennis mee gemaakt. De foundation gebruik ik ook erg graag maar van de concealer ben ik toch meer fan. Het is voor mij de perfecte kleur qua concealer. Net iets lichter dan mijn eigen huid maar niet zo licht dat je echt witte vlekken krijgt. En hij dekt heel erg mooi. niet overdreven maar gewoon precies goed.

De photo finish concealer was ik de zomer van 2013 even vergeten. Maar ervoor en erna heb ik deze bijna dagelijks gebruikt. Dit is toch echt mijn favorieten foundation van 2013 en misschien zelfs nog wel een stuk van 2012. Ik heb toen deze uit het assortiment ging nog even ingeslagen en heb daarom nu nog 3 flesjes liggen. Ik ga nog even vrolijk verder met deze foundation in 2014.

In de zomer van 2013 kwamen bij de bb creams gekleurde dagcrèmes en alle andere producten rond die trend bij mij binnen. Ik heb heel veel geprobeerd en heb een hele tijd alleen nog maar bb cream gedragen. Toch kwam ik altijd weer terug bij de gekleurde dagcrème van Nivea. Deze pak ik vaak als ik geen zin heb ik foundation of echt volle dekking. Ik vind het vaak niet zo mooi om echt een dekkende foundation te dragen als ik niet zoveel oogmake-up draag, dus dan pak ik deze. Ook aan de hele vieze verpakking is te zien dat ik deze heel erg veel mee heb genomen.


Het essence quattro pallet is een pallet die ik iedere beautylover aanraad. Vooral als je net begint met beauty. Ik heb deze ook gekocht toen ik nog niet zo heel erg veel make-up had en dit palletje heeft me echt wel verder geholpen. Je hebt gewoon de perfecte bruintinten bij elkaar in een pallet. Je kan er hele lichte bruine looks mee maken maar je kan er ook een wat donkerdere look mee maken voor s’avonds. Ook kan je de matte bruinen kleur goed gebruiken om bijvoorbeeld je wenkbrauwen bij te tekenen of een mooie eyeliner te zetten. Perfect palletje voor nog geen 3 euro!

De bourjois lipstick uit de shine collectie heb ik gekregen van mij vader. Deze lipstick heeft er echt voor gezorgd dat ik meer lipstick ben gaan dragen. Ik ben er door deze lipstick ook echt achter gekomen welke kleurtjes mij mooi staan en ik mooi vind. De lipstick is zo prachtig van kleur. Er is nog geen een ander product geweest die mij vanaf het moment dat ik hem zag in de winkel al zo erg aansprak als deze. de kleur is prachtig de verpakking en de lipstick zelf is ook gewoon super fijn.

Met blush probeer ik vaak af te wisselen. Maar de blush die ik echt bye far het meeste gedragen heb dit jaar ik de legend of sky blush van essence. Deze komt dus helaas uit een LE. De kleur is zo warm en het maakt heel je gezicht gewoon warm. Ik hou hier heel erg van en ga deze blush denk ik nog heel erg veel dragen.

En als laatste op deze foto de zwarte oogpodlootje van de action. Ik ben echt gek op deze oogpotloodjes en gebruik geen andere zwarte oogpodlootjes meer. Ik gebruik deze heel erg vaak gewoon als eyeliner boven mijn oog. Maar hij is ook prima voor onder de ogen.


Een parfum zien jullie niet vaak op mijn blog voorbijkomen. Maar daar gaat verandering inkomen. Ik kan jullie alvast verklappen dat er sowieso 2 parfum reviews aan komen in het nieuwe jaar. En ik wil vaker parfum reviewen. Maar even terug naar mijn favoriet. Deze parfum van bruno banani kreeg ik vorig jaar kerst. En ik heb hem niet dagelijks gebruikt maar dit is toch altijd wel mijn favoriet geweest uit mijn parfum stash en heb hem altijd graag gebruikt.

En de kwasten van ELF mogen ook niet ontbreken. Deze kwasten heb ik echt al heel erg lang en ik gebruik ze echt elke dag. Ze zien er nog steeds heel erg mooi uit en doen hun werk nog prima. Ik vind dat ELF echt belachelijke hoge verzendkosten heeft maar voor deze kwasten heb ik dat zeker over!

En dat waren de favorieten van 2013. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Heb jij een product waar je echt gek van ben. Een echte favoriet waar je niet zonder kan zet die dan onder in de comments!

2 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! De oogschaduw palette van Essence heb ik ook, mooie nude kleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten! Die Elf kwasten zijn inderdaad geweldig! Ik gebruik ze zelf ook bijna dagelijks. x

    BeantwoordenVerwijderen