zaterdag 12 oktober 2013

nieuwtjes :D


Normaal schrijf ik op zaterdag niets, maar deze week heb ik wat leuke nieuwtjes die ik wel even met jullie wil delen.

Als eerste wil ik misschien op zaterdag wel artikelen gaan maken. Hier moet ik wel de tijd voor hebben. Dus heb ik wat extra tijd over doordeweeks, dan zien jullie ook een artikel op zaterdag.

En nu het aller leukste nieuwtje. Ik ga namelijk samenwerken met Emke van xbeautystylex.blogspot.be. of nouja ik wil het eigenlijk geen samenwerken noemen. Maar ik ga haar een soort van helpen. Zij kan namelijk geen artikelen meer schrijven over lipproducten. Omdat ik nog genoeg inspiratie heb om dat soort artikelen te schrijven ga ik haar daarmee helpen.

Op deze blog zal er niet veel veranderen hoor, maar ik wil het wel graag vertellen want ik vind het echt heel erg leuk. Ik ga 1 keer in de week of 1 keer in de twee weken een artikel online zetten onder het onderwerp ‘lippen’, dus niet alleen reviews. En Emke zal dan een link plaatsen op haar blog.
Ook zal ik van Emke een pakketje ontvangen met wat lipproducten erin. Hier komt natuurlijk nogwel een unboxing van.


Nou dit was het voor vandaag. Ik vind het in iedergeval super leuk. Morgen komt er weer een normaal artikel dus kom dan vooral weer kijken op mijn blog. 

2 opmerkingen:

  1. Super leuk! Je hebt een leuke blog;) Ik heb ook weer een nieuw artikel op m'n site x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk dat je dit schrijft! nou ik ga over 2 weken ( denk ik ) het pakketje opsturen!
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen